Glas-in-Lood Cursus Groningen


Glas-in-Lood Cursus Groningen

Gekleurd Glas Atelier geeft dagelijks les in het maken van glas-in-lood.het leren ambachtelijk glas in lood te zetten. Je leert glas snijden, kleuren kiezen en het geheel in lood te zetten en solderen

Gekleurd Glas spreekt tot de verbeelding van de ‘babyboomers’ van weleer, veel van hen zijn opgegroeid in een huis waarin panelen van Gekleurd Glas verwerkt waren en hunkeren naar de sfeer die zo’n raam in  de ruimte straalt.

Hoewel de techniek zeker niet gemakkelijk is, zijn er erg veel mensen die een cursus op dit gebied willen volgen. Ik geef ze geen ongelijk! Het geeft echt voldoening als je na intensieve afwegingen over ontwerp en kleur je raam na veel snij- en zetwerk hebt voltooid en het te aanschouwen in het volle zonlicht. Het kleuren spektakel lijkt wel je ziel te raken.
Bij Gekleurd Glas is het mogelijk om een Glas-in-Lood Cursus of workshop te volgen.
The Stained glass workshop at Gekleurd Glas Nieuwe Ebbingestraat 121 Groningen.
Als je je de glas-in-lood-techniek eigen wilt maken heb je doorzettingsvermogen nodig, de wil om precies te werken en de bereidheid iets te leren over het toepassen van kleuren…Koop deze cursus.

Nieuw!  Wij hebben nu ook een Glas-in-lood cursus plus.  In deze cursus zitten extra lessen en meer budget voor materialen.

Jaren 20 art deco

Jaren 20 art deco

Amsterdamse School

Amsterdamse School